Moćni Dinosaur Spinosaurus, Plišana i izdržljiva igračka za pse

Moćni Dinosaur Spinosaurus, Plišana i izdržljiva igračka za pse

HRK 0.33

Količina robe

Moćni Spinosaurus. Igračke za pse su izdržljive plišane igračke za pse izrađene od više slojeva tkanine. Šavovi se nalaze na unutarnjoj strani igračke i prošiveni su nekoliko puta kako bi se povećala čvrstoća igračke. Igračke amen plutaju u vodi i mogu se prati u stroju (sušenje na zraku). Moćna igračka za pse dinosaura : kad se vaš pas umori, bit će izvrstan jastuk. Zabava za svakog psa. Uskoro će postati najbolji prijatelj vašeg psa. Igračka za pse u obliku dinosaura. Visokotonci povećavaju razinu sigurnosti. Proizvodi smiješne zvukove koji uzbuđuju pse. Pliva u vodi. Može se prati u perilici i sušiti na zraku. Trake i više slojeva koji mogu izdržati intenzivno žvakanje. Mekan i umiljat prijatelj za kućne ljubimce s kojim se možete sklupčati.


Detaljne karakteristike

Slični proizvodi

Igračka za pse za Pse, Vrlo mala
  • Nedavno

Igračka za pse za Pse, Vrlo mala

HRK 40.98

Žvakaća guma u MIBu poseban je sastojak koji pomaže u smanjenju stvaranja novog kamenca Nastavci za žvakanje u bandu pomažu u održavanju zuba čistima i masiranju desni, osiguravajući

Igračke za pse od vinila
  • Nedavno

Igračke za pse od vinila

HRK 1.33

Igračka za pse od vinila u Mumbaijuigračka za pse od vinila s ugrađenim škripcem Izdržljivi vinil osigurava dug životni vijek i vrijeme reprodukcije Savršeno za igre "Donesi i vrati".